Comedy Central Family maand uitgesteld

De digitale themazender Comedy Central Family, een samenwerking tussen MTV Networks en Endemol, start een maand later dan gepland. Eerder werd aangekondigd dat de zender per 1 september te zien zou zijn. Gisteren maakte MTV Networks bekend dat CCF in oktober begint met uitzenden. Volgens Dutchmedia is de start uitgesteld, omdat een aantal zaken nog moet worden ‘geoptimaliseerd’.

Comedy Central Family biedt een mix van succesvolle locale Endemol Nederland Producties als Ushi & Van Dijk, Booby Trap en klassiekers als De Vlaamsche Pot, Vrienden voor het Leven en Toen Was Geluk Heel Gewoon. Daarnaast biedt de zender ook internationale hitseries als Saturday Night Live, Frasier en That 70’s Show.

Het nieuwe themakanaal is een aanvulling op Comedy Central, waarvan het aantal kijkers blijft groeien.  Comedy Central wil met het kanaal gehoor geven aan de steeds groter wordende vraag naar de nog altijd populaire series van vroeger.

Geplaatst op: vrijdag, 29-08-2008 om 11:21u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*