Kerkdiensten terugkijken op Kerkdienst.nl

De omroep Zendtijd voor Kerken presenteert zondag de website kerkdienst.nl. Bezoekers van deze nieuwe webpagina kunnen kerkdiensten van radio en tv terugkijken of -luisteren, zo maakte de omroep donderdag bekend.

De site bevat een omvangrijk archief met de liturgische teksten van ruim zevenhonderd kerkdiensten. Daarnaast zijn inmiddels ruim honderd kerkdiensten te bekijken of te beluisteren. Kerkdienst.nl komt in de plaats van zvk.nl, de huidige homepage van Zendtijd voor Kerken. De omroep rekent op hogere bezoekcijfers.

Zendtijd voor Kerken verzorgt de uitzending van kerkdiensten en samenkomsten op zondagmorgen via Nederland 2 (11.00 uur), op zondagmiddag via Radio 5 (17.02 uur) en op zondagavond via het digitale themakanaal Spirit24 (19.00 uur).

Geplaatst op: donderdag, 26-02-2009 om 17:16u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*