Gijp schuift even niet aan bij VI; hij is oververmoeid

René van der Gijp mag dan bekend staan als nonchalante, nuchtere lolbroek, de oud-voetballer heeft zo zijn momenten waarop het leven hem wat zwaar valt. Zie bijvoorbeeld dit prachtige portret van KRO Profiel waarin Gijpie en bekenden van hem spreken over ‘de twee gezichten van een tv-fenomeen’. Het lijkt erop dat René weer even pas op de plaats moet maken. Hij schuift voorlopig niet aan bij de voetbalkshow van RTL, Voetbal International, en is de komende tijd ook niet te horen als voetbalcolumnist in het radioprogramma van Edwin Evers. Van der Gijp is oververmoeid en neemt voorlopig rust, meldt zaakwaarnemer Esther Goergen van Sport Promotion. ”René heeft de afgelopen tijd teveel hooi op zijn vork genomen en is oververmoeid. Als je zo hard werkt als hij, loop je jezelf wel eens voorbij. Dan is rust de beste remedie. Wij hopen, net als hijzelf, dat hij over enige tijd zijn werkzaamheden weer op kan pakken met het enthousiasme dat we zo goed van hem kennen”, aldus Goergen.

Geplaatst op: vrijdag, 02-09-2011 om 14:54u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*