Chris Zegers op pad voor 3 Op Reis


Chris Zegers maakt zijn comeback als reispresentator (hij was tot 2009 een van de vaste gezichten van RTL Travel). Zegers doet voor een keer weer zijn rugzak om en trekt voor BNN’s 3 Op Reis naar Bolivia en Argentinië. “3 Op Reis voelt als thuis en als een warm bad! Van de zilvermijnen in Bolivia tot de grootste zoutvlakte ter wereld met als eindstation het warme Argentinië. Een indrukwekkend mooie reis met spectaculair en heet einde in het stadion van Boca Juniors in Buenos Aires.” Zijn trip wordt in vier afleveringen van het reisprogramma uitgezonden. De eerste aflevering is aanstaande zondag (13 november) om 19.50 uur te zien op Nederland 3.

Geplaatst op: woensdag, 09-11-2011 om 17:29u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*