Total Nervous Breakdown bij X Factor US

Emo-tv in ultima forma. Gisteren moest de 13-jarige Rachel Crow de Amerikaanse versie van X Factor verlaten. Sowieso zielig. Maar Rachel is niet alleen gezegend met een gouden strotje. Daarnaast kampt zij met een gitzwart verleden. Dubbel zielig. Rachel is namelijk een ‘crackbaby’, zij werd geboren in een gezin waar drugs centraal stonden en werd bovendien mishandeld. Inmiddels kent zij gelukkiger tijden bij haar adoptiegezin en staat zij op het podium van X Factor de belichaming van the American dream te zijn. Tot ze naar huis moet. Het begint met een vochtige ogen en een trillend lipje. Tot zij zich plotseling wild op de grond smijt en onbedaarlijk begint te janken. Jury in tranen, presentator geknield met zijn hoofd in zijn handen, troostende worden en aaien over de bol. Dan weet Rachel zich te vermannen en bedankt zij haar publiek. “I love you sooo much”, “Without you I am nothing” en “I know this is not the ending. I just know”. Tearjerker na de break… 

Geplaatst op: vrijdag, 09-12-2011 om 16:15u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*