Roddelblad toont Whitney Houston in grafkist

De National Enquirer (website niet bereikbaar vanuit Nederland) geeft wel vaker blijk van een lage morele standaard, maar gaat nu wel erg ver. Het Amerikaanse roddelblad toont op de cover van het jongste nummer een foto van Whitney Houston, opgebaard in haar kist. Houston overleed eerder deze maand op 48-jarige leeftijd. De foto zou gemaakt zijn tijdens een besloten afscheidsdienst voor vrienden en familie. Wie de foto heeft gemaakt, is niet bekend. Volgens het blad droeg de overleden zangeres haar favoriete paarse jurk, gouden slippers en juwelen ter waarde van 500.000 dollar. De cover heeft een stroom aan geschokte reactie tot gevolg. Op Twitter en in de media. Voor wie Whitney opgebaard wil zien liggen: de cover is hier te zien.

Geplaatst op: donderdag, 23-02-2012 om 13:32u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*