Verslaggever Omroep Zeeland opgepakt

Een verslaggever van Omroep Zeeland is gisteravond in de boeien geslagen toen hij verslag wilde doen van de rampenoefening bij de Oosterscheldekering. Agenten zagen de omroepmedewerker aan voor een mogelijke terrorist. Hij werd opgepakt, moest op het asfalt gaan liggen, werd geboeid en korte tijd vastgehouden. De omroep wil nu excuses van politie Zeeland. Lees meer bij Omroep Zeeland.

Geplaatst op: donderdag, 08-03-2012 om 18:34u

Één reactie op Verslaggever Omroep Zeeland opgepakt

  1. Charles zegt:

    De machtnemers zijn in Nederland steeds angstiger en banger aan het worden. De volgende fase is nu de angst voor de eigen bevolking. De machtnemers zijn zo bang voor de eigen bevolking dat ze telefoon-gegevens van iedere Nederlander opslaan, de internet gegevens wensen op te slaan en alle persoonlijke informatie van ons wenst te hebben.

    Wij als burgers zijn een bedreiging geworden voor de macht.
    Het zijn de laaste stuiptrekkingen van de macht en dan stort heel het zaakje in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*