Will.i.am mag niet meer twitteren van de BBC

De BBC is boos op Wil.i.am. De rapper is jurylid in het BBC-programma The Voice en is tevens ‘twitterverslaafd’. Zaterdag zat hij tijdens de liveshow regelmatig met zijn smartphone tweets te schrijven en te lezen. En daar zijn de Britten niet van gediend. “Dit is niet te tolereren”, aldus een BBC-baas in The Mirror. “We moeten meer respect tonen voor de kijkers. Het lijkt alsof hij zich er niets van aantrekt. Dit is geen Mickey Mouse-kanaal, dit is de BBC, waar belang wordt gehecht aan waarden.” Ondertussen lijkt The Voice de slag met concurrent Britain’s Got Talent te verliezen. The Voice verloor in een week een miljoen kijkers, waardoor ITV’s Britain’s Got Talent nu 2 miljoen kijkers meer heeft dan het BBC-programma.

Hello @...I'm from hollywood & my name is will...(Just saying) #thevoiceuk http://t.co/gitCenop
@iamwill
will.i.am
Geplaatst op: maandag, 07-05-2012 om 14:26u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*